Oplev det bedste af Kina her

Kina byder på et hav af unikke rejseoplevelser, der giver et indblik i landets rige kultur og historie. Besøg de ikoniske terrakottahær i Xian, hvor du kan stå ansigt til ansigt med de tusindvis af livagtige soldatfigurer fra Qin-dynastiet. Oplev den storslåede Yangtze-flod og sejl gennem de fantastiske Three Gorges-kløfter. Bestil en plads på en guidet vandretur i de spektakulære Zhangye Danxia-landskaber og se de farvestrålende, geologiske formationer. Uanset hvilken unik oplevelse du vælger, vil du tage hjem med minder for livet.

Kulinariske højdepunkter

Kinas kulinariske scene er unik og mangfoldig. Uanset om du er til autentiske lokale retter eller internationale specialiteter, vil du finde et væld af smagfulde oplevelser. Besøg Kinaradise – få det bedste her for at opdage de bedste kulinariske højdepunkter og få en smagsoplevelse, du sent vil glemme.

Historiske skatte

Kina er hjemsted for nogle af verdens mest betagende historiske skatte. Besøg den berømte Kinesiske Mur, der strækker sig over tusindvis af kilometer og er et imponerende monument over gammel ingeniørkunst. Udforsk også de ældgamle kejserlige paladser i Beijing, hvor du kan opleve den majestætiske arkitektur og føle historiens vingesus. Lad dig desuden betage af de fantastiske terrakottakrigere i Xi’an, som viser et levende billede af det kinesiske rige i oldtiden. Uanset hvor du vælger at rejse hen, vil du blive omgivet af Kinas rige kulturarv og få en dybere forståelse for dette fascinerende land.

Naturens vidundere

Kinas landskab er et sandt naturens vidunder, hvor du kan opleve et utal af fascinerende naturscenerier. Besøg de imponerende Huangshan-bjerge, også kendt som De Gule Bjerge, hvor du kan vandre ad snoede stier og beundre de karakteristiske granittinder, der rager op mod himlen. Eller tag til den storslåede Zhangye Danxia-region, hvor du kan se de utrolige farvede klipper, der skifter nuance i takt med solens position. Uanset hvor du vælger at tage hen, vil du blive overvældet af Kinas naturlige skønhed og mangfoldighed.

Kulturel dybde

Kina er et land med en dyb og rig kulturel arv, der strækker sig tilbage gennem årtusinder. Når du besøger Kina, har du mulighed for at dykke ned i denne fascinerende historie og tradition. Besøg de imponerende kejserlige paladser og templer i storbyer som Beijing og Xi’an, hvor du kan opleve den storslåede arkitektur og kunst fra forskellige dynastier. Vandre ad Den Kinesiske Mur og mærk den fysiske og åndelige rejse, som dette ikoniske monument repræsenterer. Deltag i lokale festivaler og ceremonier, og lær om de traditionelle skikke, der stadig praktiseres i dag. Kinas kultur er mangfoldig og levende, og et besøg her vil berigende din forståelse af dette fascinerende land.

Moderne storbysfære

Kinas moderne storbyer er et fascinerende møde mellem den gamle og den nye verden. Storbyerne som Beijing, Shanghai og Guangzhou byder på et dynamisk byliv, hvor traditionelle templer står side om side med futuristiske skyskrabere. Oplev den utrolige energi, som summer gennem de travle gader, hvor forretningsfolk, turister og lokale blandes i en unik kulturel smeltedigel. Besøg de imponerende arkitektoniske mesterværker, som vidner om Kinas fremgang, og lad dig forføre af den spændende gastronomiske scene, der byder på alt fra klassiske retter til moderne fusion-køkken.

Afslappende oaser

Midt i det travle byliv i Kina finder man oaser af ro og afslappethed. Tag en pause fra sightseeing og besøg en af de mange smukke templer, hvor du kan nyde stilheden og meditere. Gå en tur i de fredelige parker, hvor du kan slappe af på en bænk og betragte det daglige liv. Oplev den traditionelle kinesiske te-ceremoni og lad dig fordybe i de dybe rødder af den kinesiske kultur. Disse oaser af ro og fordybelse er en perfekt modvægt til det pulserende byliv og giver dig mulighed for at genoplade batterierne.

Aktiv ferie

Kina byder på utallige muligheder for aktiv ferie. Udforsk de imponerende bjerglandskaber i Zhangjiajie nationalpark, hvor du kan vandre ad snoede stier og opleve fantastiske udsigter. Prøv kræfter med spændende aktiviteter som klatring, rafting eller mountainbiking i de smukke omgivelser. Besøg den storslåede Yangtze-flod og tag en sejltur gennem de dramatiske Three Gorges. Oplev den traditionelle kinesiske kultur gennem et besøg på Kinas Mur, hvor du kan vandre ad de historiske stier og nyde den fantastiske udsigt.

Bæredygtig turisme

Kina har i de senere år lagt stor vægt på at udvikle en mere bæredygtig turisme. Dette omfatter blandt andet initiativer, der sigter mod at reducere affald, bevare naturlige habitater og støtte lokale fællesskaber. Mange destinationer tilbyder nu muligheder for at opleve Kinas rige kultur og natur på en mere ansvarlig måde, hvor man kan minimere sin miljømæssige påvirkning. Besøgende opfordres til at vælge overnatningssteder, der anvender vedvarende energi, samt at tage del i aktiviteter, der bidrager positivt til lokalområdet. På denne måde kan man få en mere autentisk oplevelse, samtidig med at man passer på Kinas sårbare økosystemer.

Personlig service

Når du rejser med os, vil du opleve en personlig og individuel service, der er skræddersyet til dine behov. Vores erfarne rejseledere vil tage sig tid til at forstå dine ønsker og præferencer, så de kan tilrettelægge den perfekte rejseoplevelse for dig. Du kan forvente en høj grad af fleksibilitet og imødekommenhed, så du får den bedst mulige oplevelse af Kina.