Tilbud!

Skovby SM240 / SM260 sofabord – 54 x 54 cm – Sort Nano-laminat bordplade

Original price was: 3.598 kr..Current price is: 2.699 kr..

Oplev skovby SM240/SM260 sofabordet med elegant sort nano-laminat, der kombinerer stil og funktionalitet til dit moderne hjem. Unik design, nem at vedligeholde.

Køb her

Varenummer (SKU): 5589301026631959 Kategori:

Oplev det perfekte samspil mellem funktionalitet og design med Skovby SM240 / SM260 sofabordet, der er mere end blot et møbel – det er et udtryk for moderne elegance og kreativitet. Dette sofabord er en del af Skovbys nyskabende Mix & Match-serie, der giver dig frihed til at skabe dit eget personlige udtryk i dit hjem. Med en mål på 54 x 54 cm er bordet ideelt til både store og små rum, hvor det kan tilpasses forskellige indretningsstile.

Bordpladen, fremstillet i sort nano-laminat, tilføjer en tidløs og moderne æstetik til dit hjem. Den mørke overflade er ikke bare visuel lækker; den er også utrolig praktisk. Nano-laminatet er ekstremt modstandsdygtigt overfor ridser, pletter og varme, hvilket gør det perfekt til det livlige hverdagsliv. Du kan nyde alle de hyggelige stunder med venner og familie uden at bekymre dig om utilsigtede spild eller mærker fra varme drikke. Bordet er let at rengøre, så du kan bruge mere tid på at nyde dit dit hjem og mindre tid på vedligeholdelse.

Understellet SM260S, der kombineres med bordpladen, er ligeså vigtigt for den samlede oplevelse som møbel. Det er designet til at tilbyde både stabilitet og stil. Med sine strømlinede linjer og gedigne konstruktion er det understel det perfekte fundament, der løfter bordpladen og giver en let svævende effekt. Den sorte farve sikrer, at bordet nemt kan matches med andre møbler og indretningselementer, hvilket gør det til en alsidig tilføjelse til din stue.

Det enkle, men sofistikerede design gør det muligt at tilpasse bordet, som du ønsker det. Uanset om du vælger at benytte det som et centerpiece i stuen, som en praktisk overflade til bøger og dekorative genstande eller som et stilfuldt sted til at nyde et måltid, vil Skovby SM240 / SM260 sofabordet altid levere enestående funktionalitet og skønhed.

Tag del i den inspirerende verden af Skovby, hvor kvalitet, design og fleksibilitet går op i en højere enhed. Lad dit hjem udtrykke din personlighed gennem dette unikke sofabord, der giver dig mulighed for at lege med kombinationer og finde netop den stil, der passer til dig. Skovby SM240 / SM260 sofabordet er mere end en møbelinvestering; det er en investering i dit hjem og din livsstil. Gør det til hjertet i dit samvær og en fornøjelse at samles omkring – et møbel, der fuldender din indretning med skønhed og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skovby SM240 / SM260 sofabord – 54 x 54 cm – Sort Nano-laminat bordplade”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.