Tilbud!

Skovby SM244 / SM267 sofabord – 130 x 65 cm – Bordplade: Hvid laminat med sort kant

Original price was: 16.398 kr..Current price is: 12.299 kr..

Oplev Skovby SM244/SM267 sofabordet med elegant hvid laminat og sort kant der tilføjer stil og funktionalitet til dit hjem opdager fordelene nu

Køb her

Varenummer (SKU): 5589301980841890 Kategori:

Skovby SM244 / SM267 sofabord er ikke blot et møbel; det er en elegant og funktionel tilføjelse til dit hjem, der afspejler en moderne livsstil uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik. Sofabordet er en del af Skovbys Mix & Match-serie, der gør det muligt for dig at skabe netop den stil og atmosfære, du ønsker i dit hjem. Med et gennemført design og en harmonisk farvekombination stråler bordet af tidløs skønhed og versatility.

Bordpladen består af hvid laminat, der giver en lys og indbydende overflade, perfekt til at fremhæve de små detaljer i dit rum. Den sorte kant samt det rektangulære format tilføjer en markant kontrast, som gør bordet til et iøjefaldende element i enhver stue. Det minimalistiske design trives i både moderne og klassiske indretninger og skaber en atmosfære af elegance og stil.

Det justerbare understel giver dig mulighed for at tilpasse bordets højde efter dit behov og danne ramme om hyggelige stunder med familie og venner. Uanset om det er en afslappet filmsøndag, en spændende brætspilsaften, eller en uformel middag, så er dette sofabord den perfekte komposition af funktionalitet og stil.

Skovby er kendt for sin dedikation til kvalitetshåndværk, hvilket er tydeligt i hver detalje af SM244/SM267 bordet. Det robuste og slidstærke materiale sikrer, at bordet vil holdes smukt i mange år fremover. Designet af bordet er også tænkt ind med praktisk anvendelighed i tankerne; den lette overflade gør det nemt at rengøre, så du kan bruge mere tid på at nyde dit hjem og mindre tid på vedligeholdelse.

Sofabordet tilbyder også alsidighed i brug; det kan let bruges som et kreativt arbejdsområde, hvor du kan inspicere dine tegninger eller kunstprojekter, eller det kan være det centrale element, når du indbyder gæster til en kop kaffe. Dets dimensioner på 130 x 65 cm giver rigelig plads til dekorationer, bøger eller personlige ejendele, som reflekterer din stil og personlighed.

Investeringen i et Skovby SM244 / SM267 sofabord er en investering i et produkt, der kombinerer funktionalitet og skønhed på en enestående måde. Lad dette bord hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både stilfuldt og fyldt med liv, hvor hver samling ombordet bliver til mindeværdige øjeblikke. Forkæl dig selv og dine kære med dette unikke møbel, der hver dag vil invitere til gode stunder og skaber rammerne for livets små og store glæder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skovby SM244 / SM267 sofabord – 130 x 65 cm – Bordplade: Hvid laminat med sort kant”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.