Tilbud!

Skovby SM243 / SM265 sofabord – Ø 99 cm – Bordplade: Hvid laminat med sort kant

Original price was: 3.698 kr..Current price is: 2.774 kr..

Opdag Skovby SM243/SM265 sofabordet med sin stilrene hvid laminat og elegante sorte kant, perfekt til at skabe et moderne og indbydende hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5589301912968639 Kategori:

Skovby SM243 / SM265 sofabord er mere end blot et møbel; det er en legemliggørelse af moderne design og funktionalitet, der tilføjer sjæl og karakter til ethvert rum. Med sin imponerende diameter på 99 cm og den elegante runde bordplade, er dette sofabord skabt til at blive centrum for hyggelige stunder og samtaler. Forestil dig at samles med venner og familie omkring dette stilrene bord, hvor hver detalje fortæller en historie om kvalitet og æstetik.

Bordpladen i hvid laminat med en sort kant skaber en smuk kontrast, der både er tidløs og nutidig. Det klassiske hvide look gør, at bordet nemt kan integreres i forskellige indretninger – uanset om dit hjem bærer præg af skandinavisk minimalisme, industrielt design eller moderne boheme. Den sorte kant tilføjer et subtilt strejf af elegance, der løfter hele bordets udtryk og skaber et visuelt fokus i stuen.

Skovby er kendt for sin omhyggelige håndværk, og dette sofabord er ingen undtagelse. Hver detalje er gennemtænkt, og bordet er konstrueret for at sikre holdbarhed og stabilitet. Det ergonomiske design gør det muligt for dig at nyde lange dage og aftener rundt omkring bordet uden at skulle bekymre dig om slid eller skader. Den høj kvalitet af materialerne beviser, at Skovby ikke går på kompromis med hverken stil eller funktionalitet.

En af de mest spændende funktioner ved Skovby SM243 / SM265 er den innovative Mix & Match-koncept. Dette sofabord giver dig muligheden for at kombinere forskellige bordplader og understel, så du kan skabe din unikke version, der passer perfekt til din stil og dine behov. Det er en invitation til at lege med designet og gøre det personligt – en mulighed for at skabe et møbel, der virkelig afspejler din personlighed.

Den runde form på bordet fremmer en atmosfære af åbenhed og inklusion, hvilket gør det ideelt til sociale sammenkomster. Du kan nemt dække det med dine yndlingsdekorationsgenstande eller en flot dug til festlige lejligheder. Bordet kan også fungere som et praktisk sted til bøger, snacks eller din yndlingskop kaffe, mens du nyder en god film eller læser en spændende bog.

Uanset hvordan du vælger at bruge det, er Skovby SM243 / SM265 sofabordet en investering i dit hjem. Det tilføjer ikke kun funktionalitet, men også stil og hygge, der vil bringe glæde i mange år fremover. Giv dit opholdsområde liv med dette enestående og alsidige sofabord – en sand fornøjelse at eje og vise frem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skovby SM243 / SM265 sofabord – Ø 99 cm – Bordplade: Hvid laminat med sort kant”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.