Tilbud!

Skovby SM242 / SM265 sofabord – 99 x 99 cm – Bordplade: Hvid laminat med sort kant

Original price was: 3.698 kr..Current price is: 2.774 kr..

Oplev Skovby SM242/SM265 sofabordet med stilfuld hvid laminat og elegant sort kant – perfekt til det moderne hjem og skaber en indbydende atmosfære.

Køb her

Varenummer (SKU): 5589301845167262 Kategori:

Skovby SM242 / SM265 sofabord er mere end bare et møbel; det er et statement, der kombinerer funktionalitet med en moderne æstetik. Dette sofabord er skabt med tanke på både stil og alsidighed, hvilket gør det til det perfekte valg for hjemmet, hvor kvalitet og design spiller en central rolle. Med en bordplade på 99 x 99 cm tilbyder det tilstrækkeligt med plads til at samle venner og familie til hygge, spillene aften eller en afslappet søndagskaffe.

Bordpladen er udført i hvid laminat, der ikke blot tilføjer et friskt og lyst udtryk til dit rum, men også sikrer en overflade, der er ekstremt nem at rengøre og vedligeholde. Den sorte kant, der omkranser bordpladen, tilføjer en elegant kontrast og giver en dybde til designet, hvilket skaber en sofistikeret atmosfære i stuen. Dette sofabord passer perfekt ind i moderne rumindretninger, uanset om de er minimalistiske, skandinaviske eller endda lidt boheme.

Det mest unikke ved Skovby SM242 / SM265 serien er dens fleksibilitet. Med det innovative Mix & Match system kan bordpladen kombineres med forskellige understel, der passer til din personlige stil og behov. Er du til lette linjer og minimalistiske former, kan du vælge et slankt understel, mens et kraftigere understel tilføjer en robust fornemmelse til rummet. Denne mulighed for tilpasning gør det muligt for dig at skabe et møbel, der føles helt unikt og personligt for dig.

Sofabordet er ikke kun æstetisk tiltalende; det er også ekstremt funktionelt. Den rummelige bordplade giver plads til dekorationer, bøger, drinks og snacks, samtidig med at der er plads til, at børnene kan lege eller kaste sig ned med deres kreativitet. Dette gør Skovby SM242 til et centralt element i hjemmet, hvor det naturligt tiltrækker familie og venner og skaber gode minder.

Skovby har i mange år været synonym med dansk håndværk, kvalitet og tidløst design, og SM242 / SM265 sofabordet er ingen undtagelse. Hvert bord er fremstillet med kærlighed og præcision, hvilket garanterer en holdbarhed, der vil følge dig i mange år frem. Invester i dette stilfulde sofabord, og lad det berige dit hjem med dets enkelhed og elegance. Du vil ikke bare vælge et bord, men en oplevelse, der vil være med til at definere de øjeblikke, du deler med dem, du holder af. Gør dit hjem til et sted med stil og komfort med dette fantastiske Skovby sofabord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skovby SM242 / SM265 sofabord – 99 x 99 cm – Bordplade: Hvid laminat med sort kant”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.