Tilbud!

Skovby SM241 / SM264 sofabord – Ø 59,5 cm – Bordplade: Hvid laminat med hvidolieret kant

Original price was: 3.198 kr..Current price is: 2.399 kr..

Opdag Skovby SM241/SM264 sofabordet med stilfuld hvid laminat. Elegant design, praktisk størrelse og robust kvalitet gør det til centrum for dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5589301761285511 Kategori:

Skovby SM241 og SM264 sofabord er mere end blot et møbel; det er en invitation til at skabe mening i dit hjem. Dette sofabord, med en elegant bordplade på Ø 59,5 cm, præsenterer en moderne æstetik, der passer perfekt ind i den nordiske boligstil, som mange elsker. Bordpladen er udført i hvid laminat, hvilket giver et rent og minimalistisk udtryk, der samtidig er praktisk og let at vedligeholde. Den hvidolierede kant tilføjer en subtil, men sofistikeret detalje, der giver bordet karakter og liv.

Det unikke ved Skovbys Mix & Match koncept giver dig friheden til at tilpasse dit sofabord, så det passer perfekt til dine ønsker og din indretning. Du kan fritt vælge mellem forskellige bordplader og understel, hvilket giver uendelige muligheder for at kombinere former, farver og materialer. Uanset om du ønsker en stram, moderne stil eller en mere varm og indbydende atmosfære, kan du skabe et bord, der reflekterer din personlige smag.

Sofabordets runde form skaber en blødere kant i rummet, hvilket gør det ideelt til sammenkomster og hyggelige stunder med venner og familie. Det indbyder til samvær og samtale, hvilket gør det til hjertet i stuen, hvor minder skabes og historier deles. Bordet kan nemt tilpasses et lille hjørne eller fungere som det centrale element i en større stue, hvilket gør det en fleksibel løsning til enhver indretning.

Læg mærke til detaljer som den høje kvalitet af materialerne, der sikrer lang holdbarhed. Skovby er kendt for deres håndværk og dedikation til at lave møbler, der ikke kun ser godt ud, men også er funktionelle. Bordet bærer præg af solidt dansk møbeldesign, hvor tradition møder innovation. Hver del af bordet er omhyggeligt tænkt igennem for at imødekomme de daglige behov i et moderne liv.

Takket være det stilrene design og de kvalitetsmaterialer, kan du være sikker på, at Skovby SM241/SM264 sofabord vil forblive en tidsløs påmindelse om skandinavisk æstetik i mange år fremover. Det er ikke bare et sofabord; det er en del af dit hjem, dit liv og dine minder. Lad dette bord være en del af dine daglige øjeblikke og det samlingspunkt, hvor livets smukke øjeblikke udfolder sig. Gør dit hjem til et sted med stil og funktionalitet med Skovby sofabordet – et valg, der vil bringe glæde og inspiration til dit daglige liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skovby SM241 / SM264 sofabord – Ø 59,5 cm – Bordplade: Hvid laminat med hvidolieret kant”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.