Tilbud!

Skovby SM241 / SM264 sofabord – Ø 59,5 cm – Bordplade: Hvid laminat med sort kant

Original price was: 3.198 kr..Current price is: 2.399 kr..

Opdag Skovby SM241/SM264 sofabordet med stilrent hvid laminat og elegant sort kant – perfekt til ethvert rum og funktionelt i hverdagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 5589301094577073 Kategori:

Skovby SM241 / SM264 sofabord er en strålende tilføjelse til ethvert moderne hjem. Med sin elegante rundede form og minimalistiske design skaber dette sofabord ikke blot en funktionel plads til dine drikkevarer og bøger, men også en æstetisk oplevelse, der beriger dit opholdsrum. Bordpladen, der måler 59,5 cm i diameter, er udført i hvid laminat, som ikke blot sikrer en robust overflade, men også tilføjer et friskt og lyst udtryk til rummet. Den smarte sorte kant om bordpladen skaber en smuk kontrast og giver bordet en sofistikeret finish, som med lethed komplementerer enhver indretning.

Det unikke ved Skovby’s Mix & Match koncept er, at du ikke kun investerer i et enkelt bord, men i en hele oplevelse af personligt design. Med muligheden for at kombinere forskellige bordplader og understel kan du skræddersy dit sofabord, så det passer perfekt ind i dit hjem og din stil. Tænk på det som et lærred, hvor du kan udtrykke din kreativitet og gøre dit møbel til et statement i dit hjem. Uanset om du foretrækker det moderne, det klassiske eller et mere industrielt udtryk, vil kombinationer med Skovby SM241 / SM264 give dig muligheden for at gøre lige præcis, hvad der føles rigtigt for dig.

Kvaliteten i håndværket er tydelig fra første øjekast. Skovby er kendt for at bruge de fineste materialer, og hver detalje i SM241 / SM264 sofabordet er nøje overvejet og designet til at holde. Den slidstærke laminatbordplade gør det nemt at rengøre og vedligeholde, hvilket er ideelt til familiemiddage, særlige anledninger eller hvad end hverdagen byder på. Med dette sofabord får du ikke blot et møbel, men en pålidelig makker, der vil stå ved din side gennem livets mange øjeblikke.

Bordets højde og størrelse gør det let at integrere i forskellige rum. Det passer perfekt ind i stuen, men kan også fungere som et charmerende sidebord i entréen eller som en del af din kontorindretning. Uanset hvordan du vælger at placere det, vil Skovby SM241 / SM264 bordet virkelig hæve atmosfæren i rummet.

Kombineret med de øvrige elementer i Skovby Mix & Match-serien kan du skabe en harmonisk og sammenhængende indretning, der føles personlig og unik. Giv dit hjem et løft og lad Skovby SM241 / SM264 sofabord være midtpunktet for samtaler, afslapning og skabelsen af skønne minder med dem, du holder af. Oplev den skønhed, der opstår, når funktionalitet møder design, og gør dit hjem til et fristed, du kan være stolt af.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skovby SM241 / SM264 sofabord – Ø 59,5 cm – Bordplade: Hvid laminat med sort kant”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.