Tilbud!

Skovby SM242 / SM262S sofabord – 99 x 99 cm – Bordplade: Sort nano-laminat

Original price was: 4.698 kr..Current price is: 3.524 kr..

Opdag det stilrene Skovby SM242/SM262S sofabord med elegant sort nano-laminat. Perfekt kombination af funktionalitet og skandinavisk design til dit hjem

Køb her

Varenummer (SKU): 5589300758740185 Kategori:

Skovby SM242 / SM262S sofabord er ikke blot et møbel; det er en manifestation af stil, funktionalitet og kreativitet. Dette sofabord er designet med fokus på at forene æstetik og praktisk brug, hvilket gør det til et centralt element i ethvert rum. Med en bordplade på 99 x 99 cm er dette bord ideelt til både små og store stuer, hvor det kan fungere som samlingspunkt for familie og venner.

Den sorte nano-laminat bordplade er mere end blot visuelt tiltalende. Den er skabt til at være robust og modstandsdygtig over for hverdagens slid. Nano-laminatet giver en glat overflade, hvor kaffekopper og bøger kan hvile, samtidig med at det er let at rengøre. Uanset om det er en spildt drik eller et lille krummelin, kan du hurtigt og nemt tørre bordet af, så det altid fremstår indbydende. Denne praktiske funktionalitet sikrer, at du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – de øjeblikke, du deler med dine kære.

Skovbys Mix & Match serie giver dig mulighed for at skabe et sofabord, der passer perfekt til din personlige stil. Med muligheden for at kombinere forskellige bordplader og understel, kan du nemt tilpasse bordet, så det matcher dit hjems indretning. Uanset om du ønsker et minimalistisk udtryk eller en mere iøjnefaldende kontrast, giver denne serie dig friheden til at udtrykke dig selv. Du kan vælge en lys træstruktur til at lysne rummet op, eller en stærk farve for at gøre et statement. Valget er dit.

Bordets kvadratiske form tilfører en moderne og balanceret dimension til dit rum. Det er perfekt til sociale samvær, hvor alle kan sidde omkring det og dele historier, spillene, eller bare nyde en god samtale. Designet opfordrer til interaktion og sammenhold, hvilket skaber en varm atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Det er mere end blot et sofabord; det er et sted for connection.

Skovby er kendt for sin kvalitet og håndværk, og dette sofabord er ingen undtagelse. Det er stilfuldt, holdbart, og skabt til at kunne holde i mange år, hvilket gør det til en værdifuld investering i dit hjem. Med minimal vedligeholdelse og tidløs design vil dette bord fortsætte med at bringe glæde og skønhed ind i dit liv, uanset skiftende trends.

Gør dit hjem til et sted, hvor skønhed og funktion går hånd i hånd med Skovby SM242 / SM262S sofabordet. Lad det blive hjertet i dit stueområde, hvor minder skabes, og livsnysgerrighed blomstrer. Det er tid til at omfavne den stil og det håndværk, som Skovby tilbyder, og føre dit hjem ind i en ny æra af eleganse og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skovby SM242 / SM262S sofabord – 99 x 99 cm – Bordplade: Sort nano-laminat”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.